How to create an account from Kinomap APP?

Follow

Comments

4 comments

• Avatar
    ArjonEmaar

Hallo kun je mijn account resetten ik kom er niet meer in
    ajemaar@gmail.com

0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gerard van der kort

Goede middag.
    De reden was de Gebruikersnaam.
    Mogelijk dit vermelden voor andere (Een Woord)

Met vriendelijke groet.
    Gerard van der kort
    77 jaar

0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ann vrolijk

ik probeer een account aan te maken, maar krijg steeds de melding dat mijn gebruikersnaam/email ongeldig is. Via 'support' heb ik dan een link gekregen om een paswoord te kiezen, ik vermoed om een vraag te kunnen stellen via 'support'. Wanner ik dan verder me probeer in te loggen bij Kinomap zelf blijft het onmogelijk. Graag jullie hulp

0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gerard van der kort

Goede morgen.
    Mogelijk hier een oplossing voor jou.
    Het ging bij mij ook fout met mijn gebruikersnaam.
    Gebruikersnaam kan alleen bestaan uit een naam en niet uit twee of drie.
    Voorbeeld (Ann vrolijk) dat doet hij niet maar als je dan Anna doet dan doet hij het wel.
    Het moet een woord zijn.
    Met vriendelijke groet.
    G van der kort

Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.